Website indexeren op super snelle wijze

website indexeren goed gevonden worden online

Website indexeren kan super snel. Weten hoe?

Als jij een blog website hebt dan zal je daar regelmatig nieuwe berichten op gaan plaatsen. Daarmee zorg je voor inhoud van je website. De zoekmachines gaan je website indexeren en je laat de zoekmachines en bezoekers zien dat je serieus bezig bent met je onderneming.  Je laat ook zien dat je up-to-date blijft.  Probeer er wel voor te zorgen dat je bericht ook recent is of dat je schrijft over iets dat laatste jaren niet is veranderd.

Dit blog gaat over website indexeren en iets wat de laatste jaren niet is veranderd. Het werkt nog steeds.

Lees snel verder en pas het direct toe als je dat nog niet hebt gedaan.

Elk keer als je een bericht schrijft, creëer je nieuwe content voor je website. Op het moment dat jij je bericht hebt geschreven en de SEO zo goed mogelijk hebt ingericht zal je op de knop publiceren moeten drukken. Je bericht wordt dan wereldwijd getoond. Zonder dat je hier erg in hebt en dat dit zichtbaar voor je is stuurt WordPress automatisch een seintje naar een Ping-server om deze van de nieuwe content, jouw bericht, op de hoogte te stellen. Een ping-server kan dit seintje doorgeven aan verschillende online diensten. Je moet daarbij denken aan nieuwswebsites, zoekmachines  en website directories zoals : http://directory.google.com , – http://www.dmoz.org en http://dir.yahoo.com

De bedoeling van dit alles is om ervoor te zorgen dat je meer website bezoekers krijgt.

Meer bezoekers zorgen er uiteindelijk voor dat je website steeds beter gevonden gaat worden. Wanneer je teksten daarnaast ook nog eens goed zijn geschreven en mensen krijgen vertrouwen in jou en jouw product, dan zal je meer gaan verkopen.  Het uiteindelijke doel!

Zonder verkopen, geen inkomsten. Zonder inkomsten raak je failliet en kan je op zoek gaan naar een baan in loondienst.

 

Als ondernemer wil je er dus zeker van zijn dat de zoekmachines je nieuwe blogbericht of je nieuwe pagina kunnen indexeren. Je wilt dat ze jouw bericht zo snel mogelijk mee kunnen nemen in de zoekresulaten. Gelukkig kan je er geheel automatisch voor zorgen dat jouw bericht wordt gepingt.
Je hebt ook nog eens het geluk dat er niet één ping server is, maar dat er meerdere zijn. Elke ping server stuurt een seintje naar meerdere diensten.

Pingen heeft dus grote voordelen!

Hoe verwerk je de ping servers op je WordPress website?

Dit is niet heel erg moeilijk. Ik zal in stappen uitleggen wat je moet doen.

  1. Download hier de ping diensten lijst
  2. Log in op het dashboard van je WordPress website
  3. Ga naar Instellingen
  4. Klik op Schrijven
  5. Scroll naar onderen tot dat je Update Services ziet
  6. Kopieer alle ping diensten
  7. Plak deze lijst bij Update Services
  8. Klik op wijzigingen opslaan

Alle berichten en pagina’s worden vanaf nu super snel geïndexeerd.

 

Leave A Response

* Denotes Required Field