seo expert inhuren? Leer waar hij aan moet voldoen!

seo expert inhuren

Een seo expert inhuren is niet zomaar een klusje. Bekijk het filmpje van Google Webmasters.

 

Is een Seo Expert Inhuren niet overbodig?

Zoals je hebt kunnen zien in dit filmpje is een seo expert inhuren zéker niet overbodig. Er gebeurt zoveel op het internet. Er is zoveel aanbod. Er is zoveel te vinden. Als ondernemer

 

Een seo expert inhuren is verstandig om te doen aangezien de mensen die zoeken in Google opzoek zijn naar het antwoord op hun vraag.  Je kunt deze dus zien als potentiële klanten.
Mensen zijn op zoek naar iets wat ze willen kopen of ze hebben een vraag en willen daar een antwoord op. 80% van alle aankopen begint met een zoektocht op internet. De zoektocht start veelal in Google. Als ondernemer moet je er dus voorzorgen dat jij gevonden wordt op Google.

Een behoorlijk lastige klus omdat ook jouw concurrenten dat willen. De wetenschap dat ongeveer 75% van alle kliks gaat naar de eerste 3 resultaten die Google geeft., maakt het er niet makkelijker op.

SEO is dood!

Er gaan meerdere geruchten dat seo dood is. Maar de vraag is of dat klopt. Ik durf te zeggen dat dit zeker niet het geval is. Er verander daarentegen heel erg veel op het internet en Google zoekmachine is daar onderdeel van. Ook de Google zoekmachine veranderd door de ontwikkelingen die het internet met zich mee heeft gebracht.
Nog steeds is zoekmachinemarketing een van de meest effectieve online marketingmiddelen. Daarentegen lopen steeds meer bedrijven tegen de limieten van Google aan. Dit komt dat er maar een bepaald zoekvolume is. Met andere woorden er is maar een bepaalde vraag of een bepaald zoekwoord.

Veel bedrijven zullen dan ook andere middelen in moeten zetten om extra mensen te bereiken. Denk dan aan het inzetten van social media kanalen, affiliate marketing (website eigenaren promoten jouw producten) of display advertising (je laat advertenties in de vorm van banners zien). Doordat mensen niet direct converteren is het verstandig dat je je website goed inricht voor seo.

SEO is dus zeker niet dood!

Als ondernemer moet je in je achterhoofd houden dat Google aan het veranderen is.

Google kijkt niet alleen maar naar de tekst maar ook naar de context. Het gaat er dus niet alleen meer om wat er ingetypt wordt maar ook wat er bedoelt wordt.
Vroeger zocht je naar “zoekmachine optimalisatie” en kreeg je betere resultaten dan langere zoekopdrachten “wanneer moet ik een seo expert inhuren?”.  Behoorlijk raar eigenlijk want die langere vraag beschrijft wel beter wat de gebruiker zoekt. Google probeert de werkelijk zoekopdracht van mensen te begrijpen en wil zich dan ook ontwikkelen tot semantische zoekmachine.

Een semantische zoekmachine kan je het best zien als een persoonlijk assistent. Een persoonlijk assistent van iedereen persoonlijk. Wat jij mooi vind hoef ik niet mooi te vinden enz.
Google probeert zich dusdanig te ontwikkelen dat ze iedereen persoonlijk begrijpen en ook de beste antwoorden kan geven op iedereen persoonlijk.

seo expert inhuren

Op dit moment maakt Google gebruik van de techniek die Rankbrain heet. Deze techniek heeft op dit moment al invloed op 15 procent van de dagelijkse zoekresultaten. Ook de ontwikkelingen van Voice search zijn zaken die jij als ondernemer in de gaten moet houden. De ontwikkelingen hebben invloed op jou, op iedereen en natuurlijk op de zoekresultaten van Google.

Zoals Google in het filmpje al aangeeft is een goede seo daarvan op de hoogte. Een goede seo denkt met je mee en kijkt niet alleen naar het snelle ranken maar kijkt ook naar de lange termijn.

 

Wil jij een goede seo expert inhuren? Neem contact met mij op.

 

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field