Van leads naar klanten

van lead naar klant

Van leads naar klanten.

Halverwege mei kwam ik op LinkedIn iemand tegen waarvan ik dacht, dat is iemand die op het zelfde niveau zit als het gaat om marketing automation.
Er gingen een aantal weken voorbij voordat ik het connectie verzoek verstuurde.  Twijfel over welke vragen ik zou stellen en of het echt de juiste persoon was
hielden mij tegen. Kan ik met hem van leads naar klanten?
Inmiddels zijn we een half jaar verder en hebben we besloten een coöperatie op te richten. KlantenGeneratieExperts.nl is de naam. Met deze coöperatie willen we marketing activiteiten verzorgen voor het MKB.

Marketing van A tot Z. Waarom A tot Z?  Marketing anno nu kan niet meer gedaan worden door 1 persoon. Er zijn veel te veel kanalen die bedient moeten worden. Alle kanalen hebben zo hun eigen eigenaardigheden, voor- en nadelen.  Als 1 persoon is het onwerkbaar ze allemaal te bedienen. Als marketingteam is het zelfs soms niet werkbaar. De ontwikkelingen gaan zo razendsnel.

KlantenGeneratieExperts.nl gaat ook verder dan andere marketingbedrijven. Waar zij stoppen bij het genereren van leads , gaan wij verder naar klanten. Wij zijn als enigen in staat van leads échte klanten te maken.
Wij gebruiken hiervoor de zogenoemde Klanten Generatie Conversie Methode. Deze methode bevat meerdere elementen waaronder de conversiekracht meter en de verkoopmotor.

Beide elementen zorgen voor inzicht en meer leads die klanten worden.

De conversiekracht meter geeft inzicht in waar conversie op de website verbeterd kan worden.  Is de conversiemethode verbeterd dan zal de verkoopmotor zorgen voor begeleiding van koude klant naar ready to sign klant. Vanuit de verkoopmotor is het aan de salesafdeling om van de zeer “warme” klant een echte klant te maken. Met andere woorden; jouw website bezoekers worden op jouw website gehouden en uiteindelijk via de verkoopmotor op een presenteerplaatje voorgeschoteld.  Gereed om JA te zeggen op wat jij te bieden hebt.

van leads naar klanten

Naast deze twee methoden zijn we tevens bezig met een platform, waarbij we alle marketingdiensten kunnen leveren.

Je moet hierbij denken aan sessies zoals:

 • Zoekwoord onderzoek
 • Adverteren op Facebook
 • Adverteren op Adwords
 • E-mail marketing
 • marketing automation.

Alles in maanddiensten.  Je weet wat je mag verwachten als je een sessie afneemt en je weet wat je betaald.  Niets meer niets minder.

We werken met top marketeers. De marketeer die Facebookmarketing uitvoert zal geen E-mailmarketing doen. We zetten dus echte specialisten in!

Zoals je leest, ik ben razend enthousiast. We zijn nog aan het ontwikkelen maar daardoor zijn we wel in de gelegenheid om 10 MKB ondernemers gebruik te laten maken van een GRATIS Conversiekracht meting van hun website.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie.  Het is GRATIS. We hebben plaats voor 10 MKB ondernemingen.
Wat ontvang je?

 

 • Website conversiekracht check/meting
 • Uitslag Conversiekracht meter
 • Video rapportage van de bevindingen van jouw website
  In deze rapportage laten we duidelijk zien waar de conversie op jouw website verhoogd kan worden.
  We laten zijn wat eventuele verbeteringen voor jouw website en onderneming zou kunnen betekenen.

 

Wil jij als ondernemer weten wat de conversiekracht van jouw website is?

Neem dan contact op!   —–> 06 – 28 555 870

 

 

 

Leave A Response

* Denotes Required Field